Home > About Us > Careers > Machine-operator

Machine-operator

Die staat voor kwalitatief goede eindproducten

Voor onze sectie Lasergelaste platen zijn wij op zoek naar een serieuze Machine-operator. Ben jij een nauwkeurige, betrouwbare collega die de beste kwaliteit wil leveren? Heb je ervaring als operator en wil je een baan met een flinke dosis verantwoordelijkheid? Dan hebben we een uitdagende vacature voor je.


Wij bieden
Je maakt deel uit van een ploeg die goed op elkaar is ingespeeld en voor elkaar klaar staat. Omega Thermo Products heeft een open een eerlijke cultuur waar transparant wordt gecommuniceerd. Naast een salaris conform de CAO, heb je 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.


Jouw functie
Als Lasoperator ben je verantwoordelijk voor het goed instellen en bedienen van de machines die ons eindproduct lasergelaste Pillow Plates maken. Je bespreekt met je collega’s de werkopdracht, controleert de machine-instellingen en verhelpt eventuele storingen. Je maakt en beoordeelt proeflassen en controleert de kwaliteit van het aangeleverde werk en materiaal. Daarnaast voer je administratieve taken uit rondom de productie en kwaliteit.

Wij vragen
Ben jij een betrokken, nauwkeurige collega die kwalitatief hoogwaardig werk wil afleveren? Neem je jouw verantwoordelijkheid, kun je goed in een team werken en heb je daarnaast ook gevoel voor humor? Vind je het geen probleem om in 3-ploegen te werken? Wil je je verder ontwikkelen met opleidingen en trainingen? Bekijk snel of je voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een technische opleiding en/ of relevante werkervaring
  • Technisch affiniteit
  • Technisch inzicht
  • Leergierig

Wil je meer weten over de functie, bel met Marthijn Kieneker 053 – 851 88 822 of solliciteer direct per e-mail naar jobs@omegatp.com


(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)